• Equi Awards Waregem Hippodroom

Wat

Op zondag 3 mei 2015 worden voor de derde maal de Equi Awards uitgereikt. Na twee succesvolle edities staan wij ook dit jaar klaar om u te ontvangen in de legendarische hippodroom van Waregem.

Op de Equi Awards worden de toppers in de Belgische draf- en galopsport van het afgelopen jaar in de bloemetjes gezet. Zo kunnen onder andere de jockey, trainer en fokker van het jaar een mooie trofee in ontvangst nemen. Het hoogtepunt van de dag is de trofee voor Paard van het Jaar.

Maar er wordt op de Equi Awards natuurlijk ook gekoerst. De Equi Awards zijn dit jaar de opener van het renseizoen. De jockeys en hun paarden treffen elkaar dus voor het eerst! Dat belooft vonken te geven.

Zowel het grote publiek als de ingewijden van de paardenwereld zijn welkom op deze feestelijke dag. Naast de vele spannende races, is er ook randanimatie voorzien voor de allerkleinsten.

Iedereen die eens van de paardensport wil proeven, is dus meer dan welkom! Bovendien gaat een groot deel van de opbrengst van de Equi Awards naar het goede doel.

Wij wensen iedereen van harte welkom op 3 mei in de hippodroom van Waregem!

 

Adres

Hippodroom Waregem Felix Verhaeghestraat 5, 8790 Waregem


Praktische informatie

Op zondag 3 mei wordt u verwacht op de hippodroom van Waregem, een van de mooiste parcoursen in de drafwereld, vooral bekend van Waregem Koerse.

Aanvang koersen: 14u30

Er staan verschillende koersen op het programma met o.a. een wedstrijd in dubbele sulky’s. Na de koersen worden de Awards uitgereikt.

De awards die uitgereikt worden, zijn Jockey, Trainer, Bereden, Lad Jockey (alleen draf), Leerling, Eigenaar, Fokker en Paard van het jaar.

Meer informatie volgt zodra het programma vastligt.


Vip-formule

De Equi Awards vormen het perfecte kader om uw klanten, zakenrelaties of werknemers te ontvangen. Als VIP-bezoeker kunt u rekenen op :

  • een voorbehouden parkeerplaats,
  • een voortreffelijk onthaal in de VIP-ruimte,
  • een uitstekende catering en
  • een prachtig zicht op de renbaan en de koersen, live of via schermen.

Van 12 tot 13 uur: champagnereceptie met hapjes
Menu Equi Awards 2015
Vers gebakken tonijn met wokgroentjes en olijfolie
Eendenborst met sinaasappelsausje en amandelkroketjes
Waaier van overheerlijke desserts Sint- Christoph (javanais, tiramisu, chocomouse, fruit)
Koffie
Vanaf 17 uur bent u welkom in de Mivalti-bar.

Het luxueuze vip-diner is hier de ideale formule voor. De vipruimte biedt een prachtig zicht op de drafbaan en is een ideale manier om de boeiende koersen te volgen. Vip-diners worden besteld per tafel van 8 personen.

Vip-diner:
1.000 € excl. BTW
Per tafel van 8 personen – Bediening aan tafel

Omvat:
– 8 vip-toegangstickets  – 4 vip-parkingskaarten
Ontvangst in de vipruimte met champagnereceptie
Een gastronomisch diner met aangepaste witte en rode wijnen, koffie of thee
Goede netwerkmogelijkheden in de vipruimte

Bent u geïnteresseerd om als partner mee te werken aan de Equi Awards? Bekijk dan hier ons partnerdossier.


  • Equi Awards Waregem Hippodroom

Het Goede Doel

Zoals elk jaar schenken de organisatoren van de Equi Awards een groot deel van de opbrengst aan een goed doel. Deze editie steunen wij het begeleidingscentrum Mivalti uit Tielt. Mivalti biedt begeleiding en ondersteuning aan volwassenen met een beperking.

Mivalti organiseert voor zijn bewoners activiteiten zoals houtbewerking, kaarsen gieten, kleibewerking, industrieel werk, bakken, tuinieren en dierenzorg. Daarnaast ‘werkt’ een merendeel van de gasten een volle dag per week, of doen ze aan vrijwilligerswerk.

In de nabije toekomst wil Mivalti graag een manege uitbouwen waar de gasten aan natuurlijk paardrijden kunnen doen. Het contact met het paard kan bijdragen tot een verbetering van de levenskwaliteit op fysiek, mentaal, psychisch en sociaal vlak.

In deze manege zal Mivalti sportpaarden op het einde van hun carrière een nieuw doel geven. Dat klonk de organisatoren van de Equi Awards en bij uitbreiding de Belgische Federatie voor Paardwedrennen als muziek in de oren.

Wenst u ook uw bijdrage leveren aan dit mooie project? Kom dan op 3 mei zeker uw steentje bijdragen op de Equi Awards!